Monday, March 1, 2010

New Cool Template


Yeah, baru saja berjaya tukar template Nizam Malek Blog dari template 'Morning Coffee' ke 'Black Rock'.

Template Black Rock ni adalah template yang diadaptasi daripada template wordpress.

Kenapa nak tukar template? Hehe, biasalah, nak kelainan. Lagipun bukan susah sangat nak tukar. Just search template pilihan, download dan upload ke blogger setting.

Lagipun pernah ternampak blog lain yang pakai template 'Morning Coffee' juga. So nak tukarlah. hehe.

Tagline Nizam Malek Blog masih dikekalkan iaitu 'Tulisan Seorang Lelaki Biasa'. Mungkin ada yang kata poyo, mungkin ada yang kata humble, mungkin ada yang kata xde tag lain kah?

Xpe2, setiap orang ada pandangan masing-masing kan. For me, blogging is a medium for me to share knowledge, information, and my activities. Most of all, I would like to remind my self that, how far I go, I'm stil a normal human being. Not much than the other people.

And I keep learning about life along the way. The posts in this blog will be a history for me. So let be down to earth. Kerana aku cuma lelaki biasa.

My latest picture at InventQ, writing this post. =)

I have more interesting articles, ebooks and opinions to be shared with Nizam Malek Blog followers and readers. InsyaAllah to write more frequently from time to time.

2 comments:

azreenChan on March 1, 2010 at 3:26 PM said...

Ek eh.. same je muke die dr dlu.

Nizam Malek on March 1, 2010 at 3:50 PM said...

Mestilah same. Kalau muke berubah, dah jadi orang lain lah.. Hehe.. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

 

Nizam Malek Blog. Copyright 2010 All Rights Reserved Revolution theme by Brian Gardner Ft Bloganol dot com | Distributed by Deluxe Templates

Create your free online surveys with SurveyMonkey , the world's leading questionnaire tool.