Personal Coaching

0 comments

Selain menulis blog, saya juga ada menawarkan sesi Personal Coaching. 

Sesi Personal Coaching ini dianjurkan bertujuan untuk berkongsi ilmu dan pengalaman yang saya miliki serta membantu lebih ramai individu untuk menjana pendapatan melalui pelaburan dan juga di Internet. 

Personal Coaching biasanya dianjurkan pada kos yang amat tinggi iaitu tidak kurang RM2000.00 untuk sesuatu sesi. Tapi di Nizam Malek Blog, saya bercadang untuk melakukan Personal Coaching pada harga yang berpatutan (Kurang RM1500.00).

Peluang ini saya buka hanya kepada yang benar-benar berminat dan pada waktu-waktu tertentu sahaja. Jika tiada yang berminat, tidak mengapa, saya simpan sahaja apa yang saya tahu dan biarkan ilmu itu terus menjadi rahsia.

Kenapa anda perlu sertai sesi Personal Coaching ini?

Jika anda tiada masa untuk mencari informasi yang diperlukan daripada buku dan google, sertai sesi Personal Coaching saya ini kerana saya akan terus memandu anda kepada ilmu yang anda perlukan itu. Masa untuk anda belajar akan dipendekkan melalui sesi Personal Coaching ini.

Berikut adalah sesi Personal Coaching utama yang saya tawarkan:

Personal Coaching Pelaburan Hartanah

Apa yang akan anda perolehi:
  • Belajar konsep asas pelaburan hartanah menggunakan peta minda agar anda jelas bagaimana pelaburan hartanah dapat memberikan keuntungan kepada anda.
  • Strategi-strategi memanfaatkan pinjaman bank dan kadar sewa untuk mendapatkan postive cash flow yang banyak setiap bulan.
  • Strategi lokasi - Mendapatkan lokasi terbaik untuk melabur dalam hartanah.
  • Rahsia membuatkan hartanah yang anda beli menjadi hot dan dikejar oleh para penyewa.
  • Teknik mudah mendapatkan penyewa yang tidak akan memberikan masalah kepada anda.
  • Sesi soal jawab yang akan membantu menyelesaikan persoalan-persoalan anda berkenaan pelaburan hartanah.
Detail Personal Coaching Pelaburan Hartanah:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Nizam Malek Blog. Copyright 2010 All Rights Reserved Revolution theme by Brian Gardner Ft Bloganol dot com | Distributed by Deluxe Templates

Create your free online surveys with SurveyMonkey , the world's leading questionnaire tool.