Monday, October 21, 2013

Kembali BerVlogging!


Nizam Malek Blog kembali dengan Video Blogging!

Kadang-kadang penat dan tiada masa untuk menulis blog,
jadi alternatifnya adalah dengan membuat video.

Nantikan siri-siri video saya yang akan datang.



Video ini saya rakam guna Smartphone Sony Ericsson Xperia Pro kesayangan saya tu.

Guna kamera depan dia, VGA je. Tapi boleh lah.

Bukan kualiti video yang diutamakan, tapi isi video tu yang lebih penting.

Semoga anda akan sentiasa seronok menonton video blogging di Nizam Malek Blog.

Dan InsyaAllah saya akan buat video untuk share lebih banyak info menarik dan luar biasa.

Klik lah LIKE sikit! =)

6 comments:

Ain Nia on October 23, 2013 at 6:01 PM said...

Wahh, teringin juga na ber'Vblog' tapi takde kamera yang bagus.:( .mungkin akan datang ;)

please visit to my blog https://lemonteaicenia.blogspot.com

Nizam Malek on October 23, 2013 at 8:29 PM said...

Tak perlu pun kamera yang bagus sangat. Pakai smartphone boleh.

Ni pun saya ambil video guna kamera depan smartphone saya.

Just buat dulu, nanti baru improve sikit2.

Ok dah visit your blog.

Hope to watch your vlog too. =)

Ain Nia on October 25, 2013 at 10:04 PM said...

Tu laa masalahnye, tiada smartphone. :p

Nizam Malek on October 28, 2013 at 1:34 PM said...

Yeke, takpe, pelan2 kayuh.

Btw, awak minat kosmetik ya?

Blog banyak update pasal kosmetik?

Pernah try Skincerity tak?

Ain Nia on October 29, 2013 at 6:35 PM said...

Oh thu skincerity,sy memang plan na beli dlu, harga mmg mhal rm200++ tak mampu, maklum laa saya student lagi. Knapa ye, ada cube?

Nizam Malek on October 29, 2013 at 9:13 PM said...

Tak penah cuba, sebab saya memang tak pakai kosmetik. =p

Tapi just nak inform Skincerity ni berdaftar dengan Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM).

Jadi kalau nak try kosmetik, produk suggested adalah Skincerity.

Ada kawan dan family members dah try, memang berkesan untuk masalah kulit yang dihadapi masing-masing, macam jerawat, parut dan macam-macam lagi lah.

Daripada try produk-produk kosmetik yang tak berdaftar yang diragui keselamatannya, lebih baik guna yang berdaftar.

Kalau ada kawan-kawan yang berminat nak order dan try boleh contact ya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

 

Nizam Malek Blog. Copyright 2010 All Rights Reserved Revolution theme by Brian Gardner Ft Bloganol dot com | Distributed by Deluxe Templates

Create your free online surveys with SurveyMonkey , the world's leading questionnaire tool.