Thursday, April 21, 2011

Cinta tak bersyarat.. =p


Salam and hye all,

Bosannya hari ni.. Stay in my room, buat clinical case report..

Masih belum siap2.. huhu..

Dah penat2 tu, capai gitar jap dan buat satu video khas untuk blog post ni..

Lagu jiwang ni dipopularkan oleh kumpulan dari Indonesia, Element bertajuk Cinta Tak Bersyarat.

Terimalah, hope you guys enjoy it.. =p


Tak ada sedikit pun sesalku
Telah bertahan dengan setiaku
Walau di akhir jalan
Ku harus melepaskan dirimu.. hoo..

Ternyata tak mampu kau melihat
Dalamnya cinta ku yang hebat
Hingga ada alasan
Bagimu untuk tinggalkan setiamu.. hooo..

Demi nama cinta..
Telah ku persembahkan hatiku hanya untukmu..
Telah ku jaga kejujuran dalam setiap nafasku..

Kerna demi cinta..
Telah ku relakan kecewaku atas ingkarmu..
Sebab ku mengerti cinta itu tak mesti
memiliki... hoooo..

P/S: Sila guna earphone untuk kualiti bunyi yang lebih jelas. =)

5 comments:

FaizalSulaiman on April 22, 2011 at 12:29 PM said...

talentednya ko weh!

wish pandai main gitar,hehehehe

Nizam Malek on April 23, 2011 at 1:08 AM said...

=) Thanks for your comment.

Just main gitar suka2 je.. =)

Litt[L]E`StAr on August 12, 2011 at 12:40 AM said...

dah canggih dah blog awk skang ye...lame x singgah...n lame x denga awk nyanyi.. like b4, i always love ur voice.hehe

zaidi belajar main gitar on October 29, 2011 at 2:50 PM said...

Wow, berbakat..sedap jer dengar ko main gitar

Nizam Malek on October 29, 2011 at 3:09 PM said...

Terima kasih. Jemput tonton video cover lain yang saya buat. Dalam kategori 'Entertainment' ni. Thanks. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

 

Nizam Malek Blog. Copyright 2010 All Rights Reserved Revolution theme by Brian Gardner Ft Bloganol dot com | Distributed by Deluxe Templates

Create your free online surveys with SurveyMonkey , the world's leading questionnaire tool.