Wednesday, August 25, 2010

Research Project Slow Pace.. =I



Dah lame tak bercerita pasal my research project kan? Ape dah jadi senyap je?

Sekarang dah semester ke 7, bermakna cuma tinggal kurang satu semester je lagi untuk siapkan research project tu.

Ramai yang kate, "research nizam dah siap.. boleh rilek la.."

Oh, tolong2.. My research project sebenarnya masih belum siap. Masih ada banyak perkara berbangkit yang perlu dijelaskan..

Dah sampai stage mana?

Ok it's true that my research project ni dah dipublish ke National Medicine Symposium 2010 di Melbourne, Australia akhir Mei yang lalu.

Tapi untuk tujuan presentation tu, result hanyalah cukup2 untuk buat abstract dan penyertaan. Semuanya telah selesai untuk tujuan publication di Melbourne.

Untuk final year project, it seems to be still a long journey for me. Few results were out and I can start writing the thesis, but it's not as easy as saying. I need to find more journals to support my findings, discussion and results part.

When talking about result yang dah ada, I can start tabulating the result in the report, but I know that I'm lacking about the statistical knowledge. So I could not give the best explanation regarding my result statistically.

Thanks lah sebab semalam, pihak fakulti dah ambik satu langkah progresif untuk mengadakan satu Workshop SPSS. Madam Aslinda Jamil (my co-supervisor) dan Madam Syairyzah dah turun padang membantu kitorg satu batch untuk memahami software SPSS dengan lebih jelas lagi.

Alhamdulillah, lepas workshop tu, my views about SPSS results lebih jelas dan terang. At least I can try evaluate the results that I had from my data collection and explain thoroughly what I was doing on the SPSS.

By the way, my supervisor, Madam Zie is coming back to Malaysia this 1-6 September. I hope that I can see her within that days and discuss more about my result and thesis write up.

I believe that other colleagues are working very hard for their research projects and I wish all the best to all. Hope that we can achive an A for the research project. =)

That's all for now about the research project. Will share more about it in future. Bye2..

4 comments:

auRoRa^boRealis on August 25, 2010 at 7:45 PM said...

lah..awat x blajar ngan org spss ari tue..hehe

Along25 on August 26, 2010 at 10:54 AM said...

chayok2!

Nizam Malek on August 26, 2010 at 12:37 PM said...

Safni: tak kan datang industrial training mintak orang ajar SPSS pula.. haa..

Along25: Thanks, doakan saye dapat A for this research k.. =)

auRoRa^boRealis on August 27, 2010 at 8:48 PM said...

hhehhee... spss senang jek... tp ari2 nk ajar pn x smpat, sehari jek jumpa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

 

Nizam Malek Blog. Copyright 2010 All Rights Reserved Revolution theme by Brian Gardner Ft Bloganol dot com | Distributed by Deluxe Templates

Create your free online surveys with SurveyMonkey , the world's leading questionnaire tool.