Saturday, October 3, 2015

Oktober 2015


Wow, dah sebulan rupanya saya tak menulis di NizamMalek Blog ini.

Membazir saja saya bayar domain name. Hehe.

Btw, Assalamualaikum dan salam hormat, saya Nizam Malek.

Apa khabar?

Semoga anda sihat sentiasa dalam musim jerebu yang luar biasa ini.

Ha, pastikan anda jaga kesihatan, minum air kosong banyak-banyak, dapatkan rehat yang cukup dan kurangkan stress.

Yup, kena jaga kesihatan baik-baik, kalau tak jatuh sakit macam saya.. Hehehe..

Ok awal bulan Oktober 2015 ini saya agak sibuk dengan penganjuran 10th Johor Scientific Meeting 2015 yang berlangsung pada 5-7 Oktober 2015 di KSL Hotel & Resort, Johor Bahru.

Saya telah dilantik sebagai Penolong Setiausaha dalam JawatanKuasa Induk untuk memastikan penganjuran majlis ini berjalan lancar.

Memang penatlah buat benda ni, pening kepala dan membebankan.

Macam-macam hal.

Then saya realized bahawa kerja-kerja sebagai setiausaha ni sebenarnya kurang sesuai dengan diri saya.

Saya lebih kepada marketing dan entrepreneurship.

Kalau suruh saya cari duit boleh lah.

Buat surat dan arrange things for people, I think I'm not good at it.

Tinggal seminggu sahaja lagi sebelum semuanya berakhir.

Selamat tinggal JSM, semoga tidak berjumpa lagi.

Ok saya tak boleh nak menulis banyak, almaklum bz sangat lately.

Just nak beritahu yang KenTrade Trading Challenge II yang disebut-sebut tu dah bermula.

Saya hanya sempat trade pada 2 Oktober 2015 dan berjaya jana profit sebanyak RM9,870.

Alhamdulillah.

Oklah sampai sini dulu penulisan saya kali ini.

Jumpa lagi.

-Nizam Malek




1 comments:

kerja sendiri on October 28, 2015 at 6:49 AM said...

Sebab itulah kena buat kerja yang kita minat.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Nizam Malek Blog. Copyright 2010 All Rights Reserved Revolution theme by Brian Gardner Ft Bloganol dot com | Distributed by Deluxe Templates

Create your free online surveys with SurveyMonkey , the world's leading questionnaire tool.