Tuesday, September 13, 2011

First Video Blogging?


Salam, hye again..

Ok post kali ni saya nak tunjukkan vlog pertama yang saya hasilkan.

Tengoklah.. =p




Simple je, dan masih lagi terikut-ikut style lama.

Terlalu ringkas dengan durasi lebih kurang 1 minit 37 saat.

Tapi tak pe akan try buat yang lebih baik lagi next time.


Next time saya akan buat video yang lebih panjang, mungkin 3 minit or 5 minit..

Plannya nak share pape yang best pasal my activities lah..

Cakap-cakap lebih banyak..

Kita tengok menjadi ke tak..

Harap-harapnya boleh buat lah..

Ok itu saja for this time..

I know writing a blog is a lot easier! =p



Ermm..

I'm not really in the mood while writing this, something came up..

Biarlah..

Ok see ya next time! =)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Nizam Malek Blog. Copyright 2010 All Rights Reserved Revolution theme by Brian Gardner Ft Bloganol dot com | Distributed by Deluxe Templates

Create your free online surveys with SurveyMonkey , the world's leading questionnaire tool.