Saturday, May 5, 2012

[Video] Training Session For Johor Pharmacy Dinner 2012


Hi, ok dalam post kali ini, saya nak sharekan video time
kitorg buat training untuk Johor Pharmacy Dinner 2012 kat Grand Blue Wave,
Johor Bahru pada 27 April 2012.

Video pertama, lagu Aku Janji dan video kedua, lagu Kosong.

Siap ada penampilan istimewa, KPF. =)




Antara kenangan time PRP year di HSI JB.

Videos without editing powered by Samsung Galaxy Note Hazzim. ^ ^y

2 comments:

Jekvideo on June 26, 2012 at 2:47 PM said...

Nizam, secara tak sengaja termasuk ke blog ni. Bagus zam info kau, kerana dapat membantu orang lain dari segi maklumat..

Video korang main gitar dan nyanyi lagu tu best sebenarnya, tapi ianya agak shaky (bergegar dan goyang), kalau dapat di statik kan sahaja shotnya, rasanya lebih menarik... thehe...

Nizam Malek on June 27, 2012 at 8:08 PM said...

Thanks Jekvideo for your comment. =)

Oh, bergegar tu sebab member ambil video tu pakai tangan je.. =p

Orite thanks! =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

 

Nizam Malek Blog. Copyright 2010 All Rights Reserved Revolution theme by Brian Gardner Ft Bloganol dot com | Distributed by Deluxe Templates

Create your free online surveys with SurveyMonkey , the world's leading questionnaire tool.