Saturday, October 16, 2010

My Adidas Shoes



Hye2,

this is my 1st post since last 2 October 2010.

Agak 2 minggu dah tak update blog? ish2..

Wuu.. Busy btl nampaknye.. Ni lah penangan clinical attachment.. =I


Banyak benda nak share sebenarnya, tapi tulah, tiada masa nak taip.

Malam selalu tido awal.. Penat sangat dah..

Tapi tak pe, nanti bile da free nanti I will always update Nizam Malek Blog k..

(Selalu janji cam ni.. hehe..)


Oklah, untuk post ni, I just want to share with you guys about my new sport shoes.

This is the first time I use Adidas brand shoes.

Usually pakai Nike. Nike sangat selesa dan best.

Tapi my Nike sport shoes kesayangan tu dah hilang.. isk2..


Adidas plak, selalu xde saiz, dan bentuk design die tak brape lebar.

Rase sempit skit bile pakai.

Brape price?

Biase je, seratus lebih, standard lah kan.. Harga Al-Ikhsan..

Saiz? 7 UK.. =p


So lepas ni boleh la kembali berlari.. dan berfutsal..

Demi lifestyle yang lebih sihat dan stamina yang lebih mengkagumkan..

(konon.. heheh..)


Orite tengok lah pic Adidas ni k.

Exclusive kat Nizam Malek Blog je.

Kat photo album facebook xde.. hehe..

2 comments:

Anonymous said...

nice shoes! cool :)

Nizam Malek on October 24, 2010 at 7:37 AM said...

Hye, thanks! =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

 

Nizam Malek Blog. Copyright 2010 All Rights Reserved Revolution theme by Brian Gardner Ft Bloganol dot com | Distributed by Deluxe Templates

Create your free online surveys with SurveyMonkey , the world's leading questionnaire tool.