Monday, June 21, 2010

Reunion IEP 05 KYM!!


Ok hari ni nak share with you guys about reunion IEP 05 yang diadakan sabtu lepas (19.6.2010). Ape tu IEP? It's English Intensive Program, a short course (3-4 months) yang aku join just after finish SPM dulu. So most semua sebayalah.

The Boys (Bukan NewBoyz.. hehe..)

Dari kiri belakang : Uzair, Arip, Majar

Dari kiri depan : Ai, Nizam Malek, Izwan Nice, Shah, Hakim

Dah lebih kurang 5 tahun tak jumpa. Semua berpecah lepas tamat IEP tu. So bila salah seorang dari kami buat majlis kahwin, ini lah masanya untuk semua dapat jumpa semula.

Tahniah to Imah dan suami! =)

Signature on the gift card

Memang seronok sangat sebab banyak kenangan bersama. Biase lah lepas SPM, dah xde apa nak fikir, just enjoy je mase tu. Macam-macam kenangan 'gila' boleh flash back balik (tapi banyak gak yang dah ingat-ingat lupe kot.. hehe..)

Antara yang sempat join reunion kali ni cuma aku, Izwan Nice, Arip, Hakim, Shah, Ai, Majar, Uzair, Hairi, Izyan, Dayah, Fiza, Aisyah dan Atie. Tapi memang best dengar perkembangan masing-masing. Ada yang dah kerja, dan ada gak yang masih lagi study. Bagi yang tak sempat join, mesti rasa rugi, hehe.. Tapi takpe, boleh tengok pics yang ada blog ni dulu k. =D


Mula mengenang cerita lama.. Funny.. =p


Next; bowling, snuker and karaoke time at the Mines!

Happy =D

Ade bakat ke??

yuuhuu, dapat padu suara ngan artis! =)

Dinner bersama di Kajang sebelum bersurai. Jumpa lagi semua nanti!

Ok untuk next post, i will upload pics lama masa kat KYM dulu. Kira menggamit kenangan lah! =p

2 comments:

Along25 on June 21, 2010 at 2:58 PM said...

bestkan jumpa kawan2 kan heheheheh!

Nizam Malek on June 21, 2010 at 3:00 PM said...

Huhu, memang best! Lagi2 bila dah lama sangat tak jumpa. =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Archive

 

Nizam Malek Blog. Copyright 2010 All Rights Reserved Revolution theme by Brian Gardner Ft Bloganol dot com | Distributed by Deluxe Templates

Create your free online surveys with SurveyMonkey , the world's leading questionnaire tool.